הפעם תצליחי, המתכון לגביניות מוצלחות / רות ברכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לבצק:
כוס סוכר
כוס מים רותחים
להכניס לקערת המיקסר ולערבב קצת להמסה של הסוכר.
להוסיף 2 כפות שמרים
ולהניח לתסיסה קלה.
להוסיף 2 חלמונים
ולהקציף במקצף הבלון.
להוסיף 3 כוסות קמח ולהקציף יחד.
להחליף למערבל הבצק
להוסיף כוס מים פושרים/ חלב פושר
ס. וניל
4 כוסות קמח
לערבל היטב ולהוסיף חצי כוס שמן
להכניס את הבצק ללילה במקרר.. או לפחות 4 שעות.

להוציא את הבצק מהמקרר
לחלק ל6 חלקים.
לרדד כל חלק לעלה ולשמן בחמאה רכה/ שמן
לקפל לצורת מעטפה
ולהניח להתפחה קלה
אפשר לחזור על הפעולה מס פעמים.

למלית
לכמות של קילו בצק
750 גר גבינה
כוס וחצי סוכר
3 חלמונים
6 ס. וניל
9 כפות פודינג

למילוי הבצק:
לרדד כל מעטפה לעלה גדול ולחתוך למלבנים.
להניח עם כפית או לזלף מהמילוי באמצע ולסגור קצוות.
למרוח בחלבון ביצה

לאפות בחום של 180

לגביניות מתוקות
ניתן למרוח סירופ מתוק מיד כשיוצאות מהתנור.

לפני ההגשה לבזוק א. סוכר

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

19 תגובות

  1. יצא אליפותתתתת….
    פעם ראשונה שהעזתי להכין גביניות…תמיד פחדתי שזה מסובך מדי! ההוראות ברורות, החומרים זמינים, והתוצאה… יאמי?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.