פיצה ביתית עסיסית/ מירב מלכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

לבצק
קילו קמח
2 כפות שמרים
3 כפות סוכר
3 כוסות מים חמימים
כף וחצי מלח
חצי כוס שמן

לרוטב:
4 עגבניות קלופות וקצוצות
4 שיני שום כתושות
כף גדושה מיונז
1/2 כפית סוכר
1 כפית מלח
פלפל צ'ילי
פלפל שחור
מעט שמן זית
4כפות רסק עגבניות
1 כפית אורגנו
חצי כוס מים

אופן ההכנה:

לערבב את חומרי הבצק ולהתפיח  ¾ שעה.

לערבב את חומרי הרוטב ולפזר על הבצק.

לפזר גבינה קשה מגוררת מכל סוג שאוהבים לפיזור על הפיצה
ולהוסיף תוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, גבינה מלוחה וכו')

לאפות בתנור שחומם מראש על- 200° מעלות עד להשחמה.
בהצלחה

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.