משדרג יפה וטעים! מתכון אלפחורס / רות ברכה

שיתוף ב email
שיתוף ב print

מצרכים לעוגיות:

200 גר' חמאה רכה- טמפרטורת חדר (לפרווה ניתן להמיר במרגרינה מחמאה)
150 גר' אבקת סוכר- חבילה וחצי

3 חלמונים
מעט תמצית וניל

2.5 כוסות קרונפלור
כוס וחצי קמח
1 אבקת אפיה
חצי כפית סודה לשתיה

מצרכים למילוי:

כחצי חבילת ריבת חלב -(לפרווה אפשר למצוא ריבת חלב פרווה)

100 גרם קוקוס

אופן ההכנה

לערבל יחד את החמאה והאבקת סוכר, בעזרת וו גיטרה עד שנוצר למרקם קרמי, להוסיף את החלמונים והתמצית וניל, אחר כך להוסיף את שאר החומרים היבשים.

לערבל הכל יחד עד לקבלת בצק נעים.

להכניס למקרר לחצי שעה.

להוציא מהמקרר ולרדד בין שני ניירות אפייה.

לקרוץ עיגולים בקוטר הרצוי, ולאפות בחום של 180 מעלות.

אפיה בין 6-8 דקות.

תהליך מילוי העוגיות:

כאשר העוגיות הצטננו, ממלאים בריבת חלב.

טיפ: לעבודה נקיה ואסתטית אני אוהבת לזלף נשיקות ריבת חלב במרכז כל עוגיה ולסגור עם עוגיה נוספת בתנועה סיבובית
אחר כך גלגלי

לאוהבי הטעם והמראה- מגלגלים את ה"סנדוויץ" המוכן בצלחת עם קוקוס קלוי.

העוגיות נשמרות מעולה בהקפאה!!

הכנה: רות ברכה – קונדיטורית בוטיק- קונדיטוריה, ארועים וסדנאות. מוכרת ומעבירה סדנאות אפיה חוויתיות ברחבי הארץ. ליצירת קשר והזמנות: Ruth0584172209@gmail.com 0584172209

 



 

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

9 תגובות

  1. עד היום ידעתי שזה משהו מסובך ו0חדתי להתאכזב.
    הפעם החלטתי לנסות (בזכות התגובות)
    יצא מושלםםם וטעים בטירוף!!!!
    ותודה על התגובה לגלגל עוגיות כמו כדורים ואז למעוך יצא יפיפיה וחוסך מלא עבודה תודה!!

  2. אין עם האלפחורס!!!!!!!!! אני פשוט אוהבת להכין אותם והם תמיד יוצאות לי מעולה תודה על האתר ועל המתכונים!!!??????

  3. הכנתי. יצא אלוף!!!

    מה שכן רציתי להעיר, אולי יעזור גם לאחרות:
    לא הצלחתי לקרוץ עיגולים. הבצק נדבק לכוס והעיגול התפרק. במקום זה כדררתי כדורים קטנים ביד ומעכתי אותם לעיגול. יצא ממש יפה והרבה יותר בקלות!

    תודה לרות על המתכון הנהדר!!!

  4. מתכון אלוף!!
    אצלי אין כזה דבר שבועות בלי אלפחורס ואין כזה דבר שהאלפחורס יוצא 100% מושלם….
    תמיד הייתי צריכה להוסיף עוד כוסות שלמים של קורונפלור למתכון, לאפות ולקבל עוגיות שנשברו או התפוררו כבר בשלב ההוצאה מהתנור…
    השנה ניסיתי את המתכון שלך, ויצא לי אלפחורס מושלמים, יצאו בצורה יפה ומושלמת בלי להשבר יותר מידי, והטעם- חלום!! לא הפסקתי לאכול….
    תודה רבה רבה רבה על המתכון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.