משלוח מנות מלהיט אמריקאי: גלידת בצק עוגיות/ ציפי כהן

שיתוף ב email
שיתוף ב print

הכל מבצק עוגיות שוקולד צ'יפס

גלידת בצק עוגיות

להיט אמריקאי אהוב על כל הילדים (איזה ילד לא אוהב ללקק בצק עוגיות..) אחד הטעמים הנבחרים בין גלידות בן אנד גריס בארה"ב. הכנה מהירה וקלה,  ללא ביצים. רצוי לאפות את הקמח למשך 10 דקות לחיסול בקטריות.

החומרים הדרושים:

1 כוסות קמח

1/3 כוס סוכר חום

1/4 כוס סוכר

1/2 כוס שוקולד ציפס חום, לבן או שוקולד קצוץ

1/4 כפית מלח

1/2 כפית תמצית וניל

100 גר' חמאה או נוטרינה רכה

3-1 כפות חלב או מים

אופן ההכנה:

לבצק אכיל בטעם עוגיות שוקולד: ממירים 1/3 כוס קמח בקקאו איכותי ומוסיפים עוד רבע כוס סוכר.

אופן ההכנה:

מקציפים חמאה או מרגרינה עם הסוכר כ3 דקות, מנמיכים את פעולת המיקסר ומוסיפים את הנוזלים ולאחר מכן את הקמח, ולבסוף את תוספת השוקולד ציפס.

לגלידה צבעונית מוסיפים עדשים או סוכריות צבעוניות.

מגישים בטמפרטורת החדר.

נשמר שבוע במקרר או חודשים בהקפאה.

לגלידת וניל עוגיות- משמיטים את הנוזלים מהבצק, מקפיאים, וחותכים לשברים. מוסיפים לגלידת וניל ומקפיאים.

גלידת בצק עוגיות טבעונית ובריאה

תחליף מוצלח ביותר לבצק עוגיות לנמנעים מגלוטן ושומרי בריאות, ללא שום פשרות! רק אל תגלו את הסוד..

החומרים הדרושים:

גרגירי חומוס מקופסת שימורים

2 כפות דבש

רבע כוס חמאת בוטנים

2 כפות תמצית וניל

תוספות-

1.שוקולד ציפס

2.שוקולד ציפס לבן ועדשים או סוכריות צבעוניות

  1. מרשמלו שוקולד, ציפס ועוגיות
  2. שיבולת שועל, קינמון וצימוקים

אופן ההכנה:

מסננים את גרגירי החומוס מהנוזלים, ושומרים את הנוזלים בצד.

מועכים קלות את גרגירי החומוס בעזרת מגבת או נילון, ומסירים את הקליפה מהגרגירים.

מכניסים למעבד מזון וטוחנים הייטב את החומוס למשחה. מוסיפים את הדבש, חמאת הבוטנים והוניל וממשיכים לטחון, מוסיפים מעט ממי הבישול עד לקבלת מרקם רצוי. מוסיפים את התוספת הנבחרת. שומרים בקירור.

 

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

חדש באתר

תגובה אחת

  1. רק שימי לב שדבש זה ממש לא טבעוני. שלא יבלבל אנשים לא טבעוניים שיכינו את זה במיוחד לחברים ומשפחה טבעוניים, ובסוף נם לא יוכלו לאכול את זה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.