מצרכים:
- חבילת פתיתים בצורת אורז
- כפית גדושה שום כתוש או 5 שיני שום כתושות
- מלח
- כפית כורכום
- שמן
- 3 כפות שמיר יבש או צרור שמיר טרי קצוץ
אופן ההכנה:
- בסיר מטגנים מעט שמן עם הפתיתים.
- מתבלים במלח וכורכום ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי.
- מכסים את האש וממתינים כ- 25 דקות שהסיר מכובה והמים הרותחים בתוכו – נספגים.
- פותחים ומוסיפים את השום הכתוש והשמיר, מערבבים בעדינות.
- מומלץ ממש ליד עוף בתנור או קציצות ובמיוחד לצד קבבים ביתיים.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










