יום שישי
|
05/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/12/2025

|

יום שישי

הריח, הוי הריח: פתיתי אורז צהובים בטעם שום ושמיר

מתכון של סבתא רבא שהיתה מומחית להוסיף את השום ברגע הנכון כדי לגרום לניחוח המדהים הזה להתפשט בכל הבית... תוספת נדירה לכל מנה בשרית, בתיאבון!
פתיתים בתיבול שום ושמיר
פתיתים בתיבול שום ושמיר | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • חבילת פתיתים בצורת אורז
  • כפית גדושה שום כתוש או 5 שיני שום כתושות
  • מלח
  • כפית כורכום
  • שמן
  • 3 כפות שמיר יבש או צרור שמיר טרי קצוץ

אופן ההכנה:

  1. בסיר מטגנים מעט שמן עם הפתיתים.
  2. מתבלים במלח וכורכום ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי.
  3. מכסים את האש וממתינים כ- 25 דקות שהסיר מכובה והמים הרותחים בתוכו – נספגים.
  4. פותחים ומוסיפים את השום הכתוש והשמיר, מערבבים בעדינות.
  5. מומלץ ממש ליד עוף בתנור או קציצות  ובמיוחד לצד קבבים ביתיים.

בתיאבון!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]