מצרכים:
- 1.5 ק"ג בשר בקר מספר 2 או 8
- 3 גזרים
- 2 קישואים
- 5 תפוחי אדמה
- חבילת סלרי
- 1 בצל
- שמן
- מצרכים: כף מלח, חצי כפית פלפל שחור/לבן, כף אבקת מרק, כפית פפריקה מרוקאית, כף כורכום, כף שטוחה כמון, כפית חוויג'
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הבשר עם חצאי בצל במים רותחים כשעתיים עד לריכוך (מומלץ להוסיף עלי דפנה לניחוח עדין).
- בפומפיה או במעבד מזון קוצצים את הסלרי, הקישואים והגזר.
- מוסיפים למרק עם הבשר ומתבלים, מוסיפים שמן.
- את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
- מבשלים יחד עוד כשעה עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר ובשר רך במיוחד.
בתיאבון וחורף בריא!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










