יום שישי
|
05/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/12/2025

|

יום שישי

כמה סלרי? המון! מתכון למרק בשר עשיר ומפנק

אתם יכולים לשחק עם סוגי הירקות אבל מה שחשוב הוא לשמור על המרקם של הרוטב המלא בטעמים עשירים, ובשר רך ומפנק שמחזיר לכם את הנשימה יחד עם החזרה הביתה

מצרכים:

  • 1.5 ק"ג בשר בקר מספר 2 או 8
  • 3 גזרים
  • 2 קישואים
  • 5 תפוחי אדמה
  • חבילת סלרי
  • 1 בצל
  • שמן
  • מצרכים: כף מלח, חצי כפית פלפל שחור/לבן, כף אבקת מרק, כפית פפריקה מרוקאית, כף כורכום, כף שטוחה כמון, כפית חוויג'

    אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את הבשר עם חצאי בצל במים רותחים כשעתיים עד לריכוך (מומלץ להוסיף עלי דפנה לניחוח עדין).
  2. בפומפיה או במעבד מזון קוצצים את הסלרי, הקישואים והגזר.
  3. מוסיפים למרק עם הבשר ומתבלים, מוסיפים שמן.
  4. את תפוחי האדמה קולפים וחותכים לקוביות גדולות.
  5. מבשלים יחד עוד כשעה עד לקבלת רוטב סמיך ועשיר ובשר רך במיוחד.

בתיאבון וחורף בריא!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]