לפסטה עם בצל:
- 1 חבילת פסטה
- 1 בצל גדול
- 3 שינים שום
- 3 כפות רסק עגבניות סמיך (לא חייבים)
- שמן
- תבלינים: מלח ופלפל לפי הטעם, אבקת מרק, קומץ סוכר, 2 כפות פפריקה מתוקה, כפית כורכום, כפית כמון (לא חובה).
אופן ההכנה:
- מרתיחים את הפסטה עד לבישול מלא ומסננים.
- קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים כ-5 דקות עד להזהבה, מוסיפים קוביות שום ומטגנים עוד דקה-שתיים.
- מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות ותבלינים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומערבבים.
- מרתיחים את הרוטב עד לביעבוע על אש נמוכה.
- מכניסים פנימה את הפסטה המסוננת ומערבבים, מוסיפים מלח לפי הצורך.
לכנפיים שמשתלבות עם הפסטה:
- תבנית כנפיים (כ-1,300 ק"ג)
- שמן זית/קנולה
- כף כורכום
- כף ראס אל חנות/תבלין שווארמה
- כפית שטוחה מלח
- פלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
- מסדרים את הכנפיים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- בקערה קטנה מערבבים את התבלינים עם 1/2 כוס שמן זית/קנולה.
- מורחים בעזרת מברשת את כל הרוטב על הכנפיים
- מכניסים לתנור לצליה למשך כ-40 דקות בחום של 180 מעלות.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










