יום שישי
|
05/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/12/2025

|

יום שישי

זה התפריט היום: פסטה עם בצל וכנפיים בתנור – מנה שתעופו עליה!

אז מה אוכלים היום? תכינו את הפסטה העסיסית הזאת, כנפיים צלויות ליד, אבל לא מדיי, אלא נימוחות כאלו ומשתלבות ברוטב של הפסטה לביס מושלם...
| קרדיט: shutterstock

לפסטה עם בצל:

  • 1 חבילת פסטה
  • 1 בצל גדול
  • 3 שינים שום
  • 3 כפות רסק עגבניות סמיך (לא חייבים)
  • שמן
  • תבלינים: מלח ופלפל לפי הטעם, אבקת מרק, קומץ סוכר, 2 כפות פפריקה מתוקה, כפית כורכום, כפית כמון (לא חובה).

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את הפסטה עד לבישול מלא ומסננים.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים כ-5 דקות עד להזהבה, מוסיפים קוביות שום ומטגנים עוד דקה-שתיים.
  3. מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות ותבלינים, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומערבבים.
  4. מרתיחים את הרוטב עד לביעבוע על אש נמוכה.
  5. מכניסים פנימה את הפסטה המסוננת ומערבבים, מוסיפים מלח לפי הצורך.

לכנפיים שמשתלבות עם הפסטה:

  • תבנית כנפיים (כ-1,300 ק"ג)
  • שמן זית/קנולה
  • כף כורכום
  • כף ראס אל חנות/תבלין שווארמה
  • כפית שטוחה מלח
  • פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את הכנפיים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  2. בקערה קטנה מערבבים את התבלינים עם 1/2 כוס שמן זית/קנולה.
  3. מורחים בעזרת מברשת את כל הרוטב על הכנפיים
  4. מכניסים לתנור לצליה למשך כ-40 דקות בחום של 180 מעלות.

    בתיאבון!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]