יום חמישי

|

|

13/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/02/2025

|

יום חמישי

מתכון לארוחת צהריים מהירה ובריאה: מרק עדשים וגזר בתוספת אטריות

יום חמישי זה הזמן הנכון לכולנו להגיש להם ארוחת צהריים עם תהליך הכנה מהיר ועדיין לשמור על הערכים התזונתיים, בדיוק כמו המרק המושלם הזה...
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

500 גרם עדשים ירוקות

3 גזרים

בצל

חבילת אטריות דקות/עבות/אטריות סבתא

תבלינים: כף מלח, כפית פלפל שחור, 2 כפות אבקת מרק. כפית כמון.

שמן לטיגון

ההכנה:

משרים את העדשים במים רותחים ובינתיים – מטגנים את הבצל קלות. מגרדים את הגזר או קוצצים לקוביות ומניחים על הבצל. מנמיכים את האש. מוסיפים את העדשים (לאחר סינון מההשריה)

ומכסים במים רותחים חדשים – את כל תכולת הסיר. מדליקים את האש ומבשלים יחד כארבעים דקות -שעה עד לריכוך מלא של העדשים. מוודאים לאורך כל הבישול שיש מספיק מים לרוטב (העדשים לא אמורות להמעך לעיסה אחת). מתבלים את תכולת הסיר.

לאחר כשעה של בישול עם מספיק מים ותבלינים, מוסיפים את האטריות. מבשלים עוד כ10 דקות עד לבישולן המלא ומכבים את האש.

בתיאבון!!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים