מתכון וסרטון הכנה של 'נושקה' פורסם לפי חוק 27 א' לזכויות יוצרים
מצרכים:
- (תבנית תנור 30×60)
- 2 מנגו קלופים
- 2 כפיות דבש (אפשר גם בלי)
אופן ההכנה:
- במעבד מזון טוחנים את המנגו למחית חלקה. מוסיפים דבש וטוחנים שוב.
- מרפדים תבנית תנור במשטח סיליקון (הוא מומלץ יותר מנייר אפייה, כדי שהלדר יתייבש היטב).
- משטחים את מחית הפרי באמצעות מרית מדורגת למשטח דק ואחיד בעוביו, שימו לב שלא יהיה דק מדי.
- מעבירים לתנור שחומם מראש ל 90 מעלות על מצב טורבו לכ 5 שעות.
- הלדר צריך להיות מבריק, גמיש ולא דביק. כשהוא נפרד מהסיליקון בקלות תדעו שהוא מוכן.
- יש פערים בין תנורים אז אחרי 4 שעות התחילו להשגיח עליו שלא יישרף או יתייבש יתר על המידה ויהיה נוקשה מדי.
- בסיום הייבוש חותכים לגודל הרצוי ומגלגלים את היריעות לגלילות.
- שומרים בכלי אטום למשך שבועיים.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











2 תגובות
איפה אני משיגה סיליקון לתנור, או אפשר בנייר אפיה.
בדרך כלל אפשר למצוא בחנויות של מקסטוק תבניות סיליקון ומוצרי סיליקון
אבל גם נייר אפיה אפשרי