יום שישי
|
05/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/12/2025

|

יום שישי

חטיף לדר מנגו ביתי ונוסטלגי

לדר הוא ממתק ללא סוכר שאפשר לתת לילדים במצפון שקט. ההכנה שלו פשוטה מאד ואפשר להכין אותו מכל פרי. הכי כיף להשתמש בפירות רכים שאף אחד כבר לא רוצה לאכול ולהעניק להם חיים חדשים >>>
| קרדיט: shutterstock

מתכון וסרטון הכנה של 'נושקה' פורסם לפי חוק 27 א' לזכויות יוצרים

מצרכים:

  • (תבנית תנור 30×60)
  • 2 מנגו קלופים
  • 2 כפיות דבש (אפשר גם בלי)

אופן ההכנה:

  1. במעבד מזון טוחנים את המנגו למחית חלקה. מוסיפים דבש וטוחנים שוב.
  2. מרפדים תבנית תנור במשטח סיליקון (הוא מומלץ יותר מנייר אפייה, כדי שהלדר יתייבש היטב).
  3. משטחים את מחית הפרי באמצעות מרית מדורגת למשטח דק ואחיד בעוביו, שימו לב שלא יהיה דק מדי.
  4. מעבירים לתנור שחומם מראש ל 90 מעלות על מצב טורבו לכ 5 שעות.
  5. הלדר צריך להיות מבריק, גמיש ולא דביק. כשהוא נפרד מהסיליקון בקלות תדעו שהוא מוכן.
  6. יש פערים בין תנורים אז אחרי 4 שעות התחילו להשגיח עליו שלא יישרף או יתייבש יתר על המידה ויהיה נוקשה מדי.
  7. בסיום הייבוש חותכים לגודל הרצוי ומגלגלים את היריעות לגלילות.
  8. שומרים בכלי אטום למשך שבועיים.

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

    1. בדרך כלל אפשר למצוא בחנויות של מקסטוק תבניות סיליקון ומוצרי סיליקון
      אבל גם נייר אפיה אפשרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]