יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

קיצי ושבתי: סלט עלי בייבי, משמשים וסלומון ברוטב וינגרט

חומרים

הכנה וסטיילינג- ציפי כהן

צילום- תומר בורמד

סלט מרשים ועשיר, מתאים כמנת פתיחה חגיגית מרשימה וקלת הכנה.

ניתן להגיש כסלט מרכזי, עם חתיכות סלמון מפוררות במקום משופדות.

חומרים:

ל6 סועדים:

6 פרוסות פילה סלמון

משרה:

רבע כוס מיץ או תרכיז תפוזים

2 כפות שמן

מעט יין לבן

מלח פלפל שחור גרוס

כף רוטב צ'ילי

לסלט:

עלי ביבי או חסה

בצל סגול פרוס

3 משמשים בשלים פרוסים לפרוסות דקות

ענף סלרי ללא העלים פרוס לפרוסות דקות

לרוטב:

חצי כוס מיץ תפוזים

2 כפות דבש

שן שום קצוצה

כף חומץ

כף מיץ לימון

כף רוטב צ'ילי

מלח ופלפל

אופן ההכנה

להכנה- חותכים את הסלמון לקוביות ומשפדים על שיפוד בינוני, מכינים 2 שיפודים לסועד.

מורחים מעל את חומרי המשרה, ומפזרים מעט פלפל גרוס.

אופים כ12 דקות עד שמזהיב מבחוץ

מכינים את סלט- מערבבים בקערה את מרכיבי הסלט ומחלקים לצלוחיות אישיות,

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, ומטפטפים על כל מנה, מניחים מעל 2 שיפודים ומגישים.


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]