יום שישי

|

|

17/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/10/2025

|

יום שישי

רחלי לוי מגישה לכן מתכון לתשעת הימים

חומרים

6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
חמאה לטיגון
1/2 קופסת פטריות
2 גבעולי סלרי
1 חבילת טונה
מעט חלב
מלח
פלפל
גבינה לבחירה -צהובה, חמד וכו'

אופן ההכנה

מבשלים את התפוחי אדמה עד לריכוך.
תוך כדי מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה, מוסיפים פטריות מטגנים עוד קצת.
מוסיפים את הטונה, הסלרי, מעט החלב מתבלים לפי הטעם. מבשלים 2-3 דקות על אש בינונית.
כשהתפוחי אדמה מרוככים, מסננים את המים משאירים על אש דלוקה עם מעט שמן, מוסיפים את שאר החומרים מהמבחת, מערבבים בעדינות היטב, ובסוף מוסיפים את הגבינה המגוררת.
יוצא מעדן! בתאבון


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

  1. יש לציין שמתכון זה לא מתאים בכלל לאלו שלא אוכלים דגים וחלב יחד
    למי ששומר זה ממש צורם המתכון הזה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]