יום שלישי

|

|

21/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

21/10/2025

|

יום שלישי

יש פיצות… ויש את הפיצה הזו עם רוטב פיצה עסיסי:)

לבצק פיצה:
קילו קמח
כף מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים
3-4 כוסות מים פושרים
חצי כוס שמן
אופן ההכנה:
להכניס למיקסר קמח מלח וסוכר, ולערבב עם וו לישה.
אחר כך מוסיפים 2 כפות שמרים ולשים
אחר כך  מוסיפים 3-4 כוסות מים פושרים
ואחרי שלשים הכל מוסיפים חצי כוס שמן
להתפיח שעתיים, אפשר גם שעה, לחלק ל-6 חלקים ולעבוד עם ידיים שומניות

להכניס לתנור חם, ולאפות בחום של 200 מעלות בין 7 ל 10 דקות

הרוטב :
קופסא רסק עגבניות- 100 גרם
3 כפות מיונז
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
כפית מלח
כפית סוכר
2 שיני שום
פלפל שחור
אורגנו
אופן ההכנה:
להכניס הכל יחד למעבד מזון (אפשר גם ידני), עד שהמרקם נראה כמו רוטב פיצה.

לשטוח את הרוטב פיצה, להוסיף גבינה צהובה ותוספות ולהכניס לתנור.

המתכון והתמונה באדיבות אתי משי זהב

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

24 תגובות

  1. וואו הכנתי את הפיצה הזו עכשיו יצא מושלם!!!
    החלפתי את הקמח לקוסמין מלא 100% ויצא אברירי וטעים בטרוף!!!!
    והרוטב כ"כ טעים שהכנתי כפול כדי לשמור במקר שיהיה לי 🙂

  2. וואו יצא ממש טעים!!

    הכנתי 4 מגשים מלבניים בגודל של הטוסטר שלי. התחסל מיד!

    הרוטב ממש מוצלח!
    הבצק קצת קשה לעבודה, אבל מעולה בטעם שלו. מומלץ באמת לעבוד איתו בידיים משומנות מעט.

    תודה על המתכון המוצלח!

  3. היי אני מכינה את הרוטב אבל בלי שמן.. יוצא מעולה! אין צורך להוסיף בגלל שהמינז מאוד שומני..

    1. פעם ראשונה שהכנתי מתכון ממכם וממש נהנתי!
      הכנתי היום את הפיצה ויצא לי פשוט מושלם!!!!
      טיפ קטן הכמות של הרוטב הכתובה היא כמות קטנה מדי, אני הכפלתי והיה מספיק ובשפע!
      תודה!

  4. שאלה דחופה, הרוטב מורחים על הבצק לפני האפיה או שהוא גם רוטב לבצק וגם לאחר האפיה??

  5. הפיצה בתמונה נראית מגרה ביותר!
    וממש בא לי להכין את זה…
    רק לא ברור ברוטב איזה גודל של קופסאת רסק?
    מחכה לתשובה מהר!?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]