מצרכים לבצק:
120 גר מרגרינה
1 חלמון של ביצה
2 כפות ריצ' גולמי מהמיכל (ניתן להחליף במים)
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כוסות קמח
אופן הכנת הבצק:
מערבבים מרגרינה חלמון ריצ' וא.סוכר לתערובת קרמית וחלקה ואז מוסיפים את הקמח עד שהבצק רך וגמיש.
מרדדים בעובי של 1 סנטימטר
מעבירים לתבנית פאי.
המלית:
300 גרם פיצוחים ממגוון סוגים כפי שאתם אוהבים: פיסטוק, גרעינים שונים, קשיו, שקדים, אגוזים ועוד.
100-150 גרם חלבה מגורדת
סירופ מייפל לפיזור אחרי אפיה.
אופן הכנת המלית:
מגרדים את החלבה ומפזרים על הבצק, מעל החלבה מפזרים פיצוחים לפי הטעם הרצוי.
מכניסים לתנור ב 170 מעלות עד שדפנות הבצק מזהיבים,
כשמוצאים מהתנור מפזרים על הפאי סירופ מייפל באדיבות
בהצלחה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











