יום שישי

|

|

24/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

24/10/2025

|

יום שישי

פאי פיצוחים פשוט וטעים! / חיה קסטיאל

מצרכים לבצק:

120 גר מרגרינה
1 חלמון של ביצה
2 כפות ריצ' גולמי מהמיכל (ניתן להחליף במים)
3/4 כוס אבקת סוכר
2 כוסות קמח

אופן הכנת הבצק:
מערבבים מרגרינה חלמון ריצ' וא.סוכר לתערובת קרמית וחלקה ואז מוסיפים את הקמח עד שהבצק רך וגמיש.
מרדדים בעובי של 1 סנטימטר
מעבירים לתבנית פאי.

המלית:

300 גרם פיצוחים ממגוון סוגים כפי שאתם אוהבים: פיסטוק, גרעינים שונים, קשיו, שקדים, אגוזים ועוד.

100-150 גרם חלבה מגורדת

סירופ מייפל לפיזור אחרי אפיה.

אופן הכנת המלית:

מגרדים את החלבה ומפזרים על הבצק, מעל החלבה מפזרים פיצוחים לפי הטעם הרצוי.

מכניסים לתנור ב 170 מעלות עד שדפנות הבצק מזהיבים,
כשמוצאים מהתנור מפזרים על הפאי סירופ מייפל באדיבות
בהצלחה!

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]