יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

טראפלס שוקולד / ליאורה כהן

החומרים:
250  גר' שוקולד מריר
1/4 כוס שמן
4 כוס שקדים טחונים
4 שמנת מתוקה / או שמנת פרווה להקצפה
לציפוי: 400 גרם פתיתי קוקוס או אגוזים קצוצים גס


הוראות הכנה:
ממיסים שוקולד ושמן על בן מארי
מערבבים היטב , מוסיפים את השמנת המתוקה, והשקדים
הטחונים מעבירים למקרר למשך שעה .
מעצבים בידיים לחות כדורים קטנים ומיד מעבירים לצלחת
הקוקוס. אם התערובת מתחממת מכניסים למקרר עד
שהתערובת מתמצקת שווה וניתן לעבוד איתה.
מגלגלים בקוקוס ומעבירים למנז'טים קטנים .
שומרים במקרר עד ההגשה.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]