חומרים לבסיס:
שרוול לוטוס טחון
שרוול לוטוס טחון
50 גרם מרגרינה
כף ממרח לוטוס
חומרים למילוי
500 מ"ל שמנת מתוקה
2 כוסות חלב
שני שליש כוס סוכר
רבע כוס פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה 5 אחוז
250 גבינת שמנת
אופן הכנת הבסיס:
להמיס מרגרינה במקרוגל ולערבב עם לוטוס טחון וכף ממרח
לשטוח את העיסה בתוך רינג מצופה בניר אלומיניום ובפנים שקף.
אופן הכנת המילוי
להקציף את השמנת עם החלב ועם הסוכר ורבע כוס פודינג וניל.
כשהקצף יציב להוסיף גבינה 5 אחוז ו250 גרם גבינת שמנת.
לשפוך את הבלילה על הבסקויטים ולהקפיא ללילה
כשהקצף יציב להוסיף גבינה 5 אחוז ו250 גרם גבינת שמנת.
לשפוך את הבלילה על הבסקויטים ולהקפיא ללילה
אופן הכנת הציפוי
לחמם לוטוס ולשפוך על המוס הקפוא.לחכות כמה דקות להתיצבות .
לחמם לוטוס ולשפוך על המוס הקפוא.לחכות כמה דקות להתיצבות .
לזלף פרחי קצפת ולקשט באבקת לוטוס טחון ובעוגיות.
בהצלחה
|
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
4 תגובות
רותי
מוכשרת כמו תמיד
אלופה!!!
לאחר גמירת העוגה
מאחסנים במקרר או במקפיא??
חבל על המרגרינה, לא?
אפשר חמאה
גם אני עשיתי עם חמאה