יום רביעי

|

|

05/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/11/2025

|

יום רביעי

מתכון עוף חמוץ מתוק ונודלס/ אילנה קאיקוב

עוף חמוץ מתוק
מצרכים:
2 פרפרים של חזה עוף חתוך לקוביות
לטמפורה:
כוס קמח
2 כפות קונפלור
חצי שקית אבקת אפיה
חצי כוס מי סודה / מים קרים
1 ביצה
מלח, פלפל

לרוטב:
3 כפות סוכר
4 כפות רוטב סויה
כוס  רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס  מים
רבע כוס מיץ לימון
2 כפות קורנפלור
אופן הכנה:
מערבבים את כל חומרי הטמפורה בקערה
למרקם אחיד ומערבבים בפנים את קוביות חזה העוף.
מטגנים את קוביות העוף במחבת  כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת.
אופן הכנת הרוטב:
מבשלים את כל חומרי הרוטב בסיר ומערבבים כ-2 דקות.
את הקונפלור והמים מערבבים ומוסיפים לאחר שהרוטב רותח מעט
תוך עירבוב מתמיד כ 2-3 דקות
טובלים בפנים את העוף ומערבבים עם הרוטב
ומפזרים חופן שומשום.
 נודלס
מצרכים:
חבילת  נודלס/אטריות ביצים רחבות
גזר חתוך לגפרורים
רבע כרוב חתוך
חבילת נבטים
( ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים)
4כפות רוטב סויה
4 כפות רוטב צ'ילי מתוק,
מלח פלפל שחור
אופן הכנה:
-מכינים את הנודלס לפני הוראות שעל גבי האריזה (אם רוצים שהאטריות יהיו בצבע צהוב מומלץ להוסיף חצי כפית כורכום למי הבישול). לאחר שהנודלס מבושל מסננים מנוזלים ומזליפים מעל מעט שמן .
 מחממים במחבת רחבה חצי  שמן ומקפיצים את הירקות כ5 דקות
ומתבלים במלח פלפל ורטבים
מוסיפים את האיטריות ומערבבים עד למיזוג עם הירקות
מבשלים 2-3 דקות
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]