כמות כ 10-12 קציצות בינוניות
מצרכים:
2 קופסאות קטנות של טונה בשמן- לסנן את השמן לגמריי
.
2 ביצים
תבלינים
פירורי לחם
שמן לטיגון.
אופן ההכנה:
שמים בקערה 2 קופסאות טונה, מוסיפים 2 ביצים, כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור, מעט אבקת שום וקמח ולשים היטב היטב עם הידיים
(מומלץ עם כפפות:)
אפשר להעשיר את הקציצות עם בצל מטוגן/ כוסברה קצוצה/ פטרוזיליה קצוצה לפי הטעם.
מחממים במחבת שמן חצי עמוק, לוקחים מעט מהעיסה, עושים פיתה וטובלים משני הצדדים בפירורי לחם- בלי ביצה,
הפירורי לחם נדבקים לבד לקציצות.
מומלץ להשתמש בפירורי לחם פנקו- בטעם שום.
מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
7 תגובות
וואו יצא טעים!!! השידרוג עם הפירורי לחם ממש טוב
תודה!
כמה פרורי לחם?
מושלם
תבורכי
עשיתי את הקציצות וזה יצא מהמם
ממש מתכון מוצלח
ממליצה בחום
מיונז זה גם ביצים עך שזה לא רלוונטי, מה שכן,אפשר לערבב קמח חומוס עם מעט מים/חלב, זהתחליף נהדר לביצה, מתגבש יופי בטיגון, בהצלמה
ליעל.
מכירה כאלו שעושים קציצות טונה עם מיונז במקום הביצים.
לא יודעת בדיוק כמה.
בהצלחה!
האם יש אפשרות לעשות קציצות בלי ביצים הילד שלי אלרגי לביצים