יום שישי

|

|

24/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

24/10/2025

|

יום שישי

להפוך מתוק ל(קצת יותר) בריא: חיתוכיות ריבה פרווה/ לירז טרבלסי

לירז טרבלסי
החומרים:
לבצק התחתית
2 כוסות קמח (השתמשתי בכוסמין לבן) 
3 שקיות סוכר וניל
ביצה 
חצי כוס שמן
2 כפות מים
 
למריחה 
ריבה שאוהבים עדיף קונפיטורה או ריבה מסוכר פרי בלבד
 
לפרורים
כוס קמח
רבע כוס סוכר
1 סוכר וניל
4-5  כפות שמן קוקוס במצב נוזלי 
לירז טרבלסי
 
אופן ההכנה 
להכין בצק ולרדד על נייר אפייה בגודל התבנית 
לחתוך שוליים
למרוח ריבה
להכין פירורים – בקערה שמים קמח סוכר וסוכר וניל 
ושמים בהדרגה שמן קוקוס תוך כדי מפוררים עם הידיים
מפזרים על הריבה 
אופים 175° כ20 דק עד שהצדדים מזהיבים והפרורים זהובים קלות 
בהצלחה
לירז טרבלסי
מתכונאית ומנהלת קבוצות וואטסאפ להצטרפות 0584128631
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

4 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]