יום רביעי

|

|

22/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

22/10/2025

|

יום רביעי

רולדה בטעם נס קפה/ מירב מלכה

לרולדה:

5 ביצים להפריד ולהקציף חלבונים עם 5 כפות סוכר.
להכניס את החלמונים
4 כפות שמן
חצי אבקת אפיה
5 כפות גדושות של קמח
לשמן את הניר אפיה
* להשאיר בצד 3 כפות מהבלילה
ולאפות 12 דקות על 180°

למילוי:
להקציף שמנת מתוקה עם פודינג .
את ה3 כפות של הבלילה שנשארו בצד לערבב עם 2 כפות גדושות של נס קפה ולמרוח על הרולדה ומעל זה את השמנת שהקצפנו
מי שפחות אוהב את הבלילה בגלל הביצים אפשר פשוט לערבב נס קפה עם מעט חמאה רכה ולהוסיף לשמנת המתוקה ולמרוח.

בהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

7 תגובות

  1. איך עושים את הציור?
    שופכים את הבלילה לתוך התבנית ומישרים בעזרת מרית.
    אחר כך שופכים קצת בכל מקום מהבלילה שנשארה לנו ואז בעזרת קיסם יוצרים ציור כמו בתמונה או סתם ציור שבא לנו.
    בהצלחה.

  2. אז איך מכינים את הקישוט?
    האם צובעים חלק מהבלילה עם קפה ומזלפים על נייר האפיה עיגולים אחד בתוך השני ומושכים עם קיסם לצורה הזו, ואז מעל שופכים את הבלילה?
    כך בכל אופן זה היה נראה לי …
    נשמח להסבר מדוייק.

  3. אז ה 3 כפות בלילה שמשאירים בצד בעצם לא נאפות? ואיך מציירים את הדוגמא על הבצק שרואים בתמונה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]