החומרים:
6 ביצים L
כוס סוכר
גרידת לימון
כוס שמן
2.5 כוסות קמח תופח/ קמח רגיל עם 1 אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזים סחוט טבעי
מיץ מחצי לימון
הוראות הכנה:
להפריד ולהקציף את החלבונים עם סוכר.
להוסיף גרידה מלימון וגרידה מתפוז, שמן, קמח, מיץ תפוזים ומיץ לימון
לאפות על 180 מעלות למשך 35 דקות.
בהצלחה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
6 תגובות
ניסתי להכין עוגה כזו מספר פעמיים ותמיד היא נוחתת לי
מה הסיבה?
העוגת תפוזים מה הגודל של התבנית?
אין על הדברים של מירב מלכה!!
כל מתכון שאני מכינה ממנה יוצא מוצלח ברמות!!!!
אשמח לעוד שיתופים שלה😊
מה עם החלמונים? גם אותם מוסיפים לעוגה?
לא כתוב מתי מוסיפים את החלמונים
היכן החלמונים משתלבים בעוגה?