יום שלישי

|

|

21/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

21/10/2025

|

יום שלישי

הטריק לקסטות אוריאו-שוקולד נפלאות!/ סיון לוי

מקפיאים ללילה. מוציאים מההקפאה וחותכים בין הביסקוויטים בעזרת סכין לחיתוך עוגות. אוכלים קפוא

החומרים:

48 יח' ביסקוויט קסטה (יוצא 24 יח)

למילוי:
450 מל שמנת מתוקה
350 גרם חלב מרוכז
60 גר גבינת שמנת/ סקי בטעם וניל
2-3 כפות ממרח פסק זמן/ אגוזים
5-6 עוגיות אוראו טחונות דק

אופן ההכנה:

אין לכם חלב מרוכז? אפשר להכין בבית
חלב מרוכז תוצרת בית:
1 ליטר חלב
400 גרם סוכר

אופן ההכנה:
בסיר עם תחתית עבה מביאים לסף רתיחה ומנמיכים אש. מבשלים לפחות 45 דקות על אש נמוכה להצטמצמות
לקראת סוף התהליך ממיסים 3/4 כוס חד פעמי קונפלור במעט חלב שאין גושים שופכים לתערובת החמה ולא מפסיקים לטרוף התערובת מתעבה לאט לאט. מבשלים עד לסמיכות הרצויה. מסירים מהאש ומוסיפים 50 גר חמאה מערבבים היטב ומחלקים לקופסאות למקפיא
תהנו❤️

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]