החומרים:
48 יח' ביסקוויט קסטה (יוצא 24 יח)
למילוי:
450 מל שמנת מתוקה
350 גרם חלב מרוכז
60 גר גבינת שמנת/ סקי בטעם וניל
2-3 כפות ממרח פסק זמן/ אגוזים
5-6 עוגיות אוראו טחונות דק
אופן ההכנה:
אין לכם חלב מרוכז? אפשר להכין בבית
חלב מרוכז תוצרת בית:
1 ליטר חלב
400 גרם סוכר
אופן ההכנה:
בסיר עם תחתית עבה מביאים לסף רתיחה ומנמיכים אש. מבשלים לפחות 45 דקות על אש נמוכה להצטמצמות
לקראת סוף התהליך ממיסים 3/4 כוס חד פעמי קונפלור במעט חלב שאין גושים שופכים לתערובת החמה ולא מפסיקים לטרוף התערובת מתעבה לאט לאט. מבשלים עד לסמיכות הרצויה. מסירים מהאש ומוסיפים 50 גר חמאה מערבבים היטב ומחלקים לקופסאות למקפיא
תהנו❤️
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן