מצרכים:
בצל גדול
3 תפוחי אדמה
2 בטטות
3 גזרים
חבילת תירס משימורים
3 כוסות חומוס מבושל או משימורים
חצי חבילת שימורי עגבניות חתוכות דק
חבילת רסק עגבניות
מים
פפריקה מתוקה וחריפה
פלפל שחור גרוס
קארי
כמון
שום גבישי
מטגנים את הבצל עד להזהבה
חותכים את הירקות לחתיכות קטנות ומוסיפים לסיר יחד עם התירס והחומוס.
מוסיפים מים כמה שאוהבים
מתבלים לפי הטעם (יותר פפריקה מתוקה וחריפה ופחות כמון)
מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות
מבשלים על אש גבוהה עד שיבעבע ואז מעבירים לאש נמוכה עד שהירקות מתרככים.
להצטרפות לקבוצת המתכונים tasty food שלחי הודעת וואטאפ למספר: 0537689326
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן