דרגת קושי: קלה, משך ההכנה: 60 דקות, 10 מנות
החומרים:
3/4 כוס משמשים מיובשים
3/4 כוס שזיפים מיובשים מגולענים
1/2 כוס תותים מיובשים/מנגו
1/2 כוס צימוקים בהירים
1/2 כוס צימוקים שחורים
1 כוס תפוחי עץ מיובשים חתוכים לרבעים
2 פרוסות לימון טרי
1 מקל קינמון
1 כוס סוכר
6 כוסות מים
2 כפות קורנפלור + חצי כוס מים קרים
2 כפות רום, שרי או ברנדי.
אופן ההכנה:
שוטפים ובוררים היטב את הפירות ומעבירים לסיר גדול. מוסיפים את המים ומשרים במכסה סגור במשך שעה.
מוסיפים את הסוכר ומקל הקינמון ומביאים לרתיחה. מבשלים במשך 15 דקות.
מערבבים היטב את הקורנפלור בחצי כוס המים עד להמסה מלאה של הקורנפלור.
מוסיפים את בלילת הקורנפלור למרק תוך כדי בחישה מתמדת ומבשלים במשך 10 דקות נוספות.
מוסיפים את הברנדי או הרום.
יוצקים לקעריות הגשה ומגישים חם או פושר.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן