יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

חזה עוף על האש

חומרים

 

  • 6 חצאים חזה עוף
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/2 כוס שמן קנולה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף שום כתוש
  • 2 כפות חומץ בן יין אדום
  • 2 כפות תערובת עשבים יבשים (אורגנו, בזיליקום, פטרוזיליה, כוסברה וכו')
  • 1 כפית מלח גס
  • 1/2 כוס חרדל דיז'ון

 

אופן ההכנה

 

  • בקערה גדולה שימו את הדבש והחרדל וערבבו היטב.
  • הוסיפו את שאר המרכיבים והמשיכו לערבב.
  • כשהמרינדה אחידה טבלו את נתחי חזה העוף במרינדה והחזירו למקרר למשך כמה שעות. עדיף אפילו ללילה שלם.
  • את נתחי העוף ניתן לצלות בגריל (על האש) או בתנור.
  • כשנתחי העוף מוכנים, שימו על צלחת, והגישו

 


מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]