יום רביעי

|

|

15/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/10/2025

|

יום רביעי

שיפודי חזה עוף/ מירב מלכה

החומרים:

חבילה של חזה עוף חתוך לקוביות

לרוטב:
2 כפות שמן זית
3 כפות רוטב טריאקי
1 כפית מיונז (לא חייב)
½כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית מלח
1 כפית שטוחה פפריקה
1 כפית תבלין על האש

אופן ההכנה:
להשרות את הקוביות חזה עוף ברוטב לפחות שעתיים במקרר .
להוציא ולשפד .
הכנה על מחבת פסים/פלנצ'ה בגובה להבה בינונית
להפוך מידי פעם עד שהשיפוד מוכן לאכילה.
לפזר שומשום .
בתאבון ובהצלחה

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]