יום שני

|

|

27/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

27/10/2025

|

יום שני

קולסלאו מלפפונים וצנוניות / מירי זורגר

צילום: שושי גרינוולד
צילום: שושי גרינוולד

הכנה: שף מירי זורגר

סטיילינג : ציפי כהן

צילום: שושי גרינוולד

החומרים הדרושים:

8 מלפפונים

10 צנוניות

1 בצל

2 כפות שמיר קצוץ

חצי כוס מיונז

חצי כוס חומץ

5 כפות סוכר

מלח ופלפל שחור גרוס

צילום: שושי גרינוולד
צילום: שושי גרינוולד

אופן ההכנה:

  1.     קוצצים את הירקות לקוביות קטנות
  2.     מערבבים בקערה את המיונז, החומץ, הסוכר,  מלח ופלפל.

יוצקים את הרוטב על הירקות ומערבבים. מגישים קר.

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]