חומרים:
בצל גדול
גזר מגורר
קוביות בשר לא חובה- לגרסה פרווה ניתן לוותר על הבשר
2 עגבניות מגוררות
קופסא או 2 של שעועית ברוטב עגבניות או רסק עגבניות ושעועית.
כוס גריסים לא חובה
פפריקה
אבקת מרק
פלפל שחור
מעט סוכר
כמון
חופן כוסברה
אופן ההכנה:
גזר מגורר
קוביות בשר לא חובה- לגרסה פרווה ניתן לוותר על הבשר
2 עגבניות מגוררות
קופסא או 2 של שעועית ברוטב עגבניות או רסק עגבניות ושעועית.
כוס גריסים לא חובה
פפריקה
אבקת מרק
פלפל שחור
מעט סוכר
כמון
חופן כוסברה
לטגן בצל גדול כשמזהיב להוסיף גזר מגורר לטגן מעט להוסיף קוביות בשר בקר ולטגן מכל הצדדים להוסיף שתי עגבניות מגוררות ולכסות במים , לבשל על אש בינונית עד שהבשר מתרכך מעט להוסיף קופסת שעועית ברוטב עגבניות(אפשר שתיים תלוי בגודל המרק) אפשר להשתמש בשעועית סנפרוסט ואז צריך להוסיף גם רסק עגבניות.
לתבל בפפריקה אבקת מרק פלפל שחור מעט סוכר וכמון להוסיף חופן כוסברה אפשר להוסיף גם כוס גריסים שטופים לבשל עד שהכל רך.
לתבל בפפריקה אבקת מרק פלפל שחור מעט סוכר וכמון להוסיף חופן כוסברה אפשר להוסיף גם כוס גריסים שטופים לבשל עד שהכל רך.
*אפשר להכין גם פרווה ללא בשר
* אני אוהבת לגוון עם שימורי שעועית צ'ילי
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן