יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

אסקלופ חזה עוף בציפוי קורנפלקס ושומשום/ השפית ליאורה כהן

דרגת קושי: קלה. משך ההכנה: כחצי שעה. כמות: 8 מנות

החומרים:

8 נתחי חזה עוף חתוכים דק כמו שניצל

2 כוסות קורנפלקס/ פירורי לחם מוזהבים

¼ כוס שומשום שחור

¼ כוס שומשום לבן

½ כפית שום גבישי

מעט שמן להברשת התבנית

לבלילה:

2 ביצים טרופות

⅓ כוס מים

1 כפית פפריקה מתוקה

1 כפית חרדל 

1 כף דבש

1 כוס קמח

½ כפית פלפל שחור גרוס

½ כפית מלח

אופן ההכנה:

מכינים את הציפוי: מערבבים בצלחת עמוקה את הקורנפלקס, השומשום והשום הגבישי. 

מכינים את הבלילה: טורפים יחדיו את כל מרכיבי הבלילה. 

מכניסים את החזות לקערת הבלילה ומעסים כדי שיצופו בבלילה. אחר כך טובלים את החזות בתערובת הקורנפלקס. 

מברישים בשמן תבנית פיירקס או חרס ומסדרים את החזות המצופים זה לצד זה. 

אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות. הופכים לצד שני ואופים למשך חמש דקות נוספות. 

מגישים חם.

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]