יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

בשר ראש עם חומוס ויין | מירב מלכה

בשר ראש ממלא את המטבח בניחוח עשיר וכבד, כיאה לסעודת שבת מפוארת. תוספת היין מעניקה לתבשיל ארומה ייחודית שממזגת את כל הרכיבים לתבשיל מלא הוד
| קרדיט: shutterstock
מצרכים:
גרגירי חומוס
3 שיני שום
1פלפל חריף
3 פלפלים יבשים

גמבה רצועות

רבע כוס שמן
כף פפריקה
פלפל שחור
מעט כמון
 כוס של יין אדום מתוק.

כוסברה קצוצה

ההכנה:
להרתיח את הבשר ראש עם ראש בצל שלם ולקרר.
לחתוך לקוביות קטנות.
לטגן בצל גדול ולהוסיף
לטגן קלות ולהוסיף את
הבשר ראש למלא את הסיר במים עד גובה הבשר ולהכין את התבלינים:
(בכוס חד פעמי שתיה קרה)
רבע כוס שמן
כף פפריקה
פלפל שחור
מעט כמון
לערבב ולשפוך בסיר
להוסיף כוס של יין אדום מתוק. לתת לבשר להתבשל על אש נמוכה למשך שעתיים וחצי.
אפשר להוסיף כוסברה קצוצה.
בהצלחה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]