מצרכים:
גרגירי חומוס
3 שיני שום
1פלפל חריף
3 פלפלים יבשים
גמבה רצועות
רבע כוס שמן
כף פפריקה
פלפל שחור
מעט כמון
כוס של יין אדום מתוק.
כוסברה קצוצה
ההכנה:
להרתיח את הבשר ראש עם ראש בצל שלם ולקרר.
להרתיח את הבשר ראש עם ראש בצל שלם ולקרר.
לחתוך לקוביות קטנות.
לטגן בצל גדול ולהוסיף
לטגן קלות ולהוסיף את
הבשר ראש למלא את הסיר במים עד גובה הבשר ולהכין את התבלינים:
(בכוס חד פעמי שתיה קרה)
רבע כוס שמן
כף פפריקה
פלפל שחור
מעט כמון
לערבב ולשפוך בסיר
להוסיף כוס של יין אדום מתוק. לתת לבשר להתבשל על אש נמוכה למשך שעתיים וחצי.
אפשר להוסיף כוסברה קצוצה.
בהצלחה!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן