רכיבים:
7 חלבונים
1 כוס סוכר
להקציף קצף יציב
בקערה נפרדת:
7 חלמונים
1.5 כוס סוכר
4 כפות קקאו
4 כפות קמח מצה
1 אבקת אפיה
חצי כוס שמן
חצי כוס מים
2 כפות קמח תפו"א
אגוזים טחונים
לא חובה אחד וחצי כוס קוקוס
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף יציב, בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם שאר החומרים. להוסיף 5 כפות מקצף החלבונים ולערבב היטב לשפוך לתבנית בינונית את הבלילה החומה.
לקצף הנותר, להוסיף אחד וחצי כוס קוקוס ולערבב בעדינות ולשפוך מעל הבלילה החומרה ולפזר מעל אגוזים טחונים. לאפות על 180 מעלות למשך 40 דק'.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן