עוגת אגוזים לפסח / אפרת ושדי

שיתוף ב email
שיתוף ב print

רכיבים:

7 חלבונים

1 כוס סוכר

להקציף קצף יציב

בקערה נפרדת:

7 חלמונים

1.5 כוס סוכר

4 כפות קקאו

4 כפות קמח מצה

1 אבקת אפיה

חצי כוס שמן

חצי כוס מים

2 כפות קמח תפו"א

אגוזים טחונים

לא חובה אחד וחצי כוס קוקוס

אופן ההכנה:

להקציף את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף יציב, בקערה נפרדת לערבב את החלמונים עם שאר החומרים. להוסיף 5 כפות מקצף החלבונים ולערבב היטב לשפוך לתבנית בינונית את הבלילה החומה.

לקצף הנותר, להוסיף אחד וחצי כוס קוקוס  ולערבב בעדינות ולשפוך מעל הבלילה החומרה ולפזר מעל אגוזים טחונים. לאפות על 180 מעלות למשך 40 דק'.

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.