יום רביעי

|

|

05/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/11/2025

|

יום רביעי

קריספי עם פירורי לחם: השניצל הכי טעים והכי קל להכנה

מכירה את זה שאוהבים את השניצל חם חם, מתפצפץ בפה אבל רך ובהיר מבפנים? אז בדיוק זה, רק בלי טיגון ובלי ציפוי מסובך!! בדיוק כמו שמתאים לך לתקופה של ערב פסח... רוצה לנסות? המתכון המלא בפנים
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

2 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות או כל חלקי עוף שאתם אוהבים.

3 כוסות פירורי לחם

1/2 כוס שמן (כוס ח"פ)

תבלין סטייק/שווארמה

ההכנה:

מניחים את חלקי העוף בתבנית תנור גדולה.

משמנים את החלקים יחד עם התבלין.

מפזרים מעל את פירורי הלחם בשכבה אחידה

אופים כ-25 דקות בחום גבוהה עד שהעוף נחתך בקלות עם סכין ונראה בשל מבפנים.

 

אוכלים חם ונהנים מכל רגע…

בהצלחה ובהנאה!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]