מה צריך?
חלה או לחם
4 בייצים
חלב / מים
כוס סוכר
כף קינמון
שמן לטיגון
ההכנה:
מסדרים בצלחת את הסוכר עם הקינמון ומערבבים ביניהם. פורסים את החלה וטובלים בחלב או במים, בצלחת נפרדת טורפים את הבייצים וטובלים בהן כל פרוסה ומעבירים למחבת עם שמן רותח.
מטגנים כל פרוסה כחצי דקה מכל צד, לאחר הוצאת הלחם המטוגן, בעודו חם, טובלים מכל הכיוונים בצלחת הסוכר והקינמון.
בתיאבון ושבוע נהדר!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן