יום חמישי

|

|

16/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

16/10/2025

|

יום חמישי

מתכון לעוף בתיבול צ'ילי ופלפלים – מהפנט

מתכון לעוף ברוטב צ'ילי - צלוי בתנור שממלא את הבית בריח של גריל | מושלם ליד כל תוספת שתבחרו - אורז, פתיתים, פסטה ועוד...
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 2 ק"ג עוף שלם או חלקים
  • 2/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק
  • 5 פלפלים (גמבות) בצבעים שונים
  • כף פפריקה מתוקה
  • מלח, פלפל שחור גרוס,
  • שמן זית
  • כף תבלין שווארמה

אופן ההכנה:

  1. נניח את העוף בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה, לצידו נניח את הפלפלים, ממש קרוב.
  2. נערבב את כל הצ'ילי עם השמן והתבלינים ונפזר על העוף ונבריש עם מברשת/עם היד עד לכיסוי מלא – את השאריות נבריש על הפלפלים
  3. או לחילופין – נפזר את כל המצרכים על העוף באופן שווה ונבריש על כל חלקי העוף ומעט על הפלפלים.
  4. נכניס לתנור חם ונצלה בחום של 200 מעלות למשך כ-40 דקות.

מושלם לצד פסטה, מרק טחון, אורז ירוק, סלט חי, פתיתים ועוד…

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]