מצרכים:
- 3 חזות עוף שלימות ללא עצם
- 1 בצל גדול
- 2 קופסאות פטריות חתוכות
- תבלינים: 2 כפות תבלין שווארמה. כפית כורכום, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור/לבן טחון
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה.
- חותכים את החזה עוף לקוביות קטנות-קטנות ומוסיפים לבצל, מערבבים ומאדים למשך כעשר דקות.
- מתבלים ומוסיפים את הפטריות עם כחצי כוס מים (למנוע הידבקות- לא חייבים להוסיף מים), מוסיפים שמן ומערבבים ומבשלים למשך כעשרים דקות נוספות. מערבבים תוך כדי בישול.
- ממתינים עד להשחמה קלה ומכבים.
מושלם בתוך פיתה או טורטיה עם טחינה וסלט חי. בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










