יום רביעי

|

|

05/11/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/11/2025

|

יום רביעי

מנה מנצחת: שווארמה חזה עוף עם פטריות

קוביות חזה עוף קצוצות ופיקטניות, בטעם דומה לשווארמה הודו, מנה עסיסית ומוצלחת!
שווארמה עוף
שווארמה עוף | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 3 חזות עוף שלימות ללא עצם
  • 1 בצל גדול
  • 2 קופסאות פטריות חתוכות
  • תבלינים: 2 כפות תבלין שווארמה. כפית כורכום, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור/לבן טחון

אופן ההכנה:

  1. חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עד להשחמה.
  2. חותכים את החזה עוף לקוביות קטנות-קטנות ומוסיפים לבצל, מערבבים ומאדים למשך כעשר דקות.
  3. מתבלים ומוסיפים את הפטריות עם כחצי כוס מים (למנוע הידבקות- לא חייבים להוסיף מים), מוסיפים שמן ומערבבים ומבשלים למשך כעשרים דקות נוספות. מערבבים תוך כדי בישול.
  4. ממתינים עד להשחמה קלה ומכבים.

מושלם בתוך פיתה או טורטיה עם טחינה וסלט חי. בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]