מצרכים:
כ-4 פיצות אישיות
- 1 קופסה קוטג' מכל סוג
- 2 ביצים
- 130 גרם קמח תפו"א
- חצי כפית מלח
- כפית שטוחה אבקת שום
- כף אבקת אפיה
- רוטב עגבניות מתובל
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
- תוספות שאוהבים: זיתים, פטריות וכו'
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 200 מעלות על מצב טורבו.
- בקערה מערבבים קוטג' וביצים. מוסיפים קמח תפו"א, מלח, שום ואבקת אפיה. מערבבים לבלילה אחידה וסמיכה.
- מניחים נייר אפיה על תבנית התנור ומשמנים קלות. באמצעות כף מניחים ארבע ערמות שוות מהבלילה על נייר האפיה ברווחים. מורחים עם גב הכף לצורה עגולה בגודל של פיתה. אופים בשליש תחתון של תנור חם כרבע שעה או עד שהבסיסים מתייצבים מעט.
- מוציאים ומוסיפים רוטב עגבניות ותוספות ומעל גבינה צהובה מגורדת, אופים למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מגישים חם.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
פיצה נהדרת הכנתי אותה כבר 4 פעמים
נכווןן היא ממש מעולה