מצרכים:
- 1 ק"ג קמח (עדיף קמח פיצה)
- 720 מ"ל מים פושרים/חמימים
- 2 כפות שמרים
- 1 כף מלח
- 150 מ"ל שמן זית
- כפית סוכר
לפיצה: רוטב עגבניות מבושל וכל מה שאוהבים: גבינה צהובה/מלוחה, פטריות, זיתים, עגבניות ועוד…
אופן ההכנה:
- לשים את הבצק במעבד מזון למשך כ-15 דקות במהירות בינונית-איטית.
- מתפיחים את הבצק כחצי שעה ואז מתחילים לעבוד איתו.
- אם אתם יוצרים את הפיצה במגש עגול, אפשר ליצור פס מופרד ומעובה יותר בקצוות כדי לקבל את סגנון הפיצה של הפצריות (אפשר למרוח עם האצבע שמן זית על כל המעגל ההיקפי של הפיצה ותוך כדי לכוצץ לעיבוי).
- לאחר הוספת התוספות, הרטבים והגבינה, משאירים את הבצק להתפחה קלה ואז מכניסים לתנור לחום גבוה לאפיה קצרה של עד 20-25 דקות בלבד.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן