שבת

|

|

15/03/2025

לאישה החרדית

|

|

|

15/03/2025

|

שבת

בצק לפיצה הכי איטלקית שתכינו!

תתכוננו לשכרון חושים מהפיצה שתכינו עם הבצק המאלף הזה, כי בצק טוב ומדוייק מהווה את הבסיס לפיצה מושלמת מהביס הראשון עד סיום המגש....
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח (עדיף קמח פיצה)
  • 720 מ"ל מים פושרים/חמימים
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כף מלח
  • 150 מ"ל שמן זית
  • כפית סוכר

לפיצה: רוטב עגבניות מבושל וכל מה שאוהבים: גבינה צהובה/מלוחה, פטריות, זיתים, עגבניות ועוד…

אופן ההכנה:

  1. לשים את הבצק במעבד מזון למשך כ-15 דקות במהירות בינונית-איטית.
  2. מתפיחים את הבצק כחצי שעה ואז מתחילים לעבוד איתו.
  3. אם אתם יוצרים את הפיצה במגש עגול, אפשר ליצור פס מופרד ומעובה יותר בקצוות כדי לקבל את סגנון הפיצה של הפצריות (אפשר למרוח עם האצבע שמן זית על כל המעגל ההיקפי של הפיצה ותוך כדי לכוצץ לעיבוי).
  4. לאחר הוספת התוספות, הרטבים והגבינה, משאירים את הבצק להתפחה קלה ואז מכניסים לתנור לחום גבוה לאפיה קצרה של עד 20-25 דקות בלבד.
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים