המצרכים:
- 250 גרם גבינה לבנה
- 1 כוס גבינה צהובה מגורדת / גבינה קשה אחרת
- 1 צרור פיטרוזיליה טריה
- 1 צרור שמיר או 4 כפות שמיר יבש
- 5 ביצים
- 1 ו -1/2 כוסות קמח
- 1 בצל גדול
- תבלינים: מלח, פלפל שחור, כפית תבלין שום
אופן הכנה:
- נקצוץ את הבצל לקוביות ונטגן עד להזהבה.
- נקצוץ את הירק ונעביר לקערה
- נוסיף את הביצים, הגבינות והבצל המטוגן ונערבב.
- נוסיף את הקמח והתבלינים ונערבב.
- נוודא שהעיסה לא רכה מדיי אם כן – נוסיף קמח או פירורי לחם.
- נחמם מחבת חלבית עם שמן ובעזרת כף (או הידיים) ניצור קציצות ונניח על השמן הרותח.
- נטגן כדקה וחצי מכל צד ונעביר לצלחת עם נייר סופג.
- טעים מאד עם סלט ולחם טרי!
באהבה ובתיאבון!