לתחתית:
מצרכים למרנג פקאן וקפה:
50 גרם אגוזי פקאן טחונים או שקדים
10 גרם אבקת סוכר
10 גרם אבקת קפה
2 חלבונים L
קורט מלח
50 גרם סוכר
הכנה:
להקציף חלבונים עם סוכר לקצף יציב.
ולערבב בעדינות עם שאר החומרים לשטח בתבנית ולאפות על 170 חצי שעה.
מוס קפה:
2 שמנת מתוקה
200 גרם גבינת מסקרפונה או גבינת שמנת(מיכל 1)
כוס חלב עם כף גדושה קפה מגורען טוב.
150 גרם א.סוכר
חצי חבילת פודינג וניל
הכנה:
הכנה:
– מקציפים את כל החומרים יחד לתערובת חלקה ורכה ומחלקים לשניים.
חצי מכמות הקרם שופכים על המרנג קפה שבתבנית.
לוקחים בישקוטים (ניתן לרכוש בחניות או להכין לבד)
טובלים טבילה קצרה באספרסו עם מים(או קפה מגורען) ומניחים על הקרם, שופכים את יתרת הקרם על הבישקוטים.
לקישוט:
לזלף עם צנטר עגול חלק מעל העוגה
ואחרי הקפאה לפזר קקאו .
ניתן לקשט עם בישקוטי מסביב או להשאירה קלאסית ….מתחסלת בכל מקרה
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
איזה מספר של תבנית?לא כתוב