עוגת ספירלה שוקולדית/ מירי ססובר

שיתוף ב email
שיתוף ב print

תבנית עגולה בקוטר 22
חומרים:
לתחתית:
150 גרם בסקויטים טחונים
100 גרם חמאה מומסת
תערובת הגבינה
150 גרם גבינה 9%
80 גרם סוכר
2 ביצים
תערובת שוקולד לבן
200 גרם שוקולד לבן
180 מייל שמנת מתוקה
10 גרם קרונפלור

100 גרם שוקולד מריר

80 גרם שוקולד חלב
120 מייל שמנת מתוקה
כפית נס קפה

אופן ההכנה:
1.לערבב את הביסקויטים והחמאה ולהדק היטב לתחתית.להקפיא עד שהתערובת מוכנה.
2. לטרוף היטב את תערובת הגבינה ולחלק ל2 קערות שוות.
3.להמיס את השוקולד הלבן עם השמנת ולהוסיף לאחת מקערות הגבינה.לקחת קצת מהתערובת בכוס לערבב היטב עם הקרונפלור, להחזיר לקערה ולערבב היטב.
4.להמיס שמנת עם שוקולד מריר , חלב וקפה ולהוסיף לקערת הגבינה השניה.

לשפוך על התחתית לסרוגין מן התערובות.
לאפות על 180
חצי שעה.עד שבשוליים זה יציב ובפנים עדין רוטט.
רצוי תבנית עם מים בתחתית.

בהצלחה?

שלחי פוסט זה לחברה

שיתוף ב whatsapp
וואטסאפ
שיתוף ב email
דוא"ל
שיתוף ב print
הדפסה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.