תבנית עגולה בקוטר 22
חומרים:
לתחתית:
150 גרם בסקויטים טחונים
100 גרם חמאה מומסת
תערובת הגבינה
150 גרם גבינה 9%
80 גרם סוכר
2 ביצים
תערובת שוקולד לבן
200 גרם שוקולד לבן
180 מייל שמנת מתוקה
10 גרם קרונפלור
100 גרם שוקולד מריר
80 גרם שוקולד חלב
120 מייל שמנת מתוקה
כפית נס קפה
אופן ההכנה:
1.לערבב את הביסקויטים והחמאה ולהדק היטב לתחתית.להקפיא עד שהתערובת מוכנה.
2. לטרוף היטב את תערובת הגבינה ולחלק ל2 קערות שוות.
3.להמיס את השוקולד הלבן עם השמנת ולהוסיף לאחת מקערות הגבינה.לקחת קצת מהתערובת בכוס לערבב היטב עם הקרונפלור, להחזיר לקערה ולערבב היטב.
4.להמיס שמנת עם שוקולד מריר , חלב וקפה ולהוסיף לקערת הגבינה השניה.
לשפוך על התחתית לסרוגין מן התערובות.
לאפות על 180
חצי שעה.עד שבשוליים זה יציב ובפנים עדין רוטט.
רצוי תבנית עם מים בתחתית.
בהצלחה?
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
תגובה אחת
משהי יודעת להמיר את המתכון לכוסות / כפיות,
ולא גרמים?