מצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 2 בצלים
- 4 שיני שום
- צרור כוסברה
- 4 כפות רסק עגבניות
- תבלינים: כף פפריקה, כפית גדושה מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית גדושה כמון.
- שמן
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומטגנים
- מוסיפים את הבשר, הכוסברה והרסק ומתבלים
- מוסיפים מים רותחים ושמן ומערבבים.
- לאחר התפוררות הבשר מבשלים כחצי שעה עד לצמצום קל של הרוטב.
- מבשלים פסטה עם מלח ושמן ומסננים, מגישים יחד.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן











תגובה אחת
זה ממש לא בולונז, בלונדון אמיתי צריך השקעה