מצרכים:
- 10 ביצים
- 3-4 בצלים בינוניים
- שמן לטיגון
- 3 כפות קמח
- מלח, קצת כורכום, כמון, פלפל שחור.
אופן ההכנה:
- חותכים את שני הבצלים לקוביות קטנות ומתחילים לחמם במחבת עד להתחלת הזהבה. (ללא שמן)
- מוסיפים שמן ומערבבים.
- את הביצים שוברים לקערה ומערבבים עם הקמח, מניחים בצד.
- מתבלים את קוביות הבצל ומערבבים מעט ואז שופכים מעליהם את בלילת הביצים.
- ממתינים כ5-6 דקות עד להתיצבות ואז הופכים בזהירות בעזרת צלחת קטנה או תרווד.
- הכי טעים לאכול עם לחם טרי-טרי ועגבניה ממולחת 🙂
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן