יום חמישי

|

|

13/02/2025

לאישה החרדית

|

|

|

13/02/2025

|

יום חמישי

מפוצצת בטעם: חביתת בצל עשירה ונוסטלגית

על החביתה הזו גדל דור שידע מהו בוקר עם ארוחת בוקר מסודרת ומושקעת, אז לפני שתחפשו זמן ליום פנוי, קחו אותה לארוחת צהריים או ערב, היא פשוט מפנקת והכי טעימה בלחם טרי!
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 10 ביצים
  • 3-4 בצלים בינוניים
  • שמן לטיגון
  • 3 כפות קמח
  • מלח, קצת כורכום, כמון, פלפל שחור.

אופן ההכנה:

  1. חותכים את שני הבצלים לקוביות קטנות ומתחילים לחמם במחבת עד להתחלת הזהבה. (ללא שמן)
  2. מוסיפים שמן ומערבבים.
  3. את הביצים שוברים לקערה ומערבבים עם הקמח, מניחים בצד.
  4. מתבלים את קוביות הבצל ומערבבים מעט ואז שופכים מעליהם את בלילת הביצים.
  5. ממתינים כ5-6 דקות עד להתיצבות ואז הופכים בזהירות בעזרת צלחת קטנה או תרווד.
  6. הכי טעים לאכול עם לחם טרי-טרי ועגבניה ממולחת 🙂

בתיאבון!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים