חומרים:
1 ק"ג קמח
כף שטוחה מלח
רבע כוס שמן חד פעמי קר
במקסר וו גיטרה ללוש 10 דקות לבצק קשה נעים ונמתח
לתת לנוח שעה עטוף בניילון
לחלק את הבצק ל- 30 כדורים
לרדד כדור לעיגול דק ( אני קרצתי עם קורצן ענק)
לחמם טוב מחבת טפלון גדול
מניחים עלה לכמה שניות כשמתחילות להופיע בועות קטנות הופכים ושוב כמה שניות
מוציאים וממשיכים כך עם יתר הטורטיות.
בשר למילוי
2 בצלים גדולים קצוצים דק לטגן במעט שמן ולהוסיף:
4 שיני שום קצוץ
1 ק"ג בשר טחון
כשמשנה צבע לתבל:
כפית פפריקה
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
פטרוזליה קצוצה לטעם
לערבב לכבות גז ולקרר
2 בצלים גדולים קצוצים דק לטגן במעט שמן ולהוסיף:
4 שיני שום קצוץ
1 ק"ג בשר טחון
כשמשנה צבע לתבל:
כפית פפריקה
רבע כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
פטרוזליה קצוצה לטעם
לערבב לכבות גז ולקרר
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
3 תגובות
תודה על המתכון, נשמע טוב!
מה הכוונה כוס מידה? כמה זה יוצא?
תודה רבה, הרבה חיפשתי את המרשם הזה…
משום מה בחנויות לא מצאתי בכשרות מהודרת…
ננסה להכין לבד…
אני הוספתי לבשר רוטב של צילי וסילאן ויצא מושלם?