יום שישי

|

|

17/10/2025

לאישה החרדית

|

|

|

17/10/2025

|

יום שישי

פשטידת בשר נימוחה וחלומית

פשטידת בשר מושלמת שמכינים בכמה דקות ומתענגים עליה עד הפירור האחרון!
פשטידת בשר | קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג טחון
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 קופסא פטריות חתוכות בשימורים
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות קמח
  • 3 ביצים
  • 2 גזר מגורד
  • שמן לטיגון

תבלינים: כפית גדושה מלח. חצי כפית פלפל. כך אבקת מרק. כפית כורכום

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל והשום עם שמן ומוסיפים פנימה את  הבשר הטחון.
  2. לאחר טיגון של חמש דקות מוסיפים פנימה את הגזר והפטריות ומערבבים.
  3. מעבירים את התכולה לקערה ומוסיפים את יתר החומרים היבשים, הביצים והתבלינים ומערבבים לעיסה אחידה.
  4. מעבירים לתבנית חד פעמית ומפזרים מעל שומשום לקישוט.
  5. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ 40 דקות עד להשחמה יפה והתייצבות.

בתיאבון!!

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]