מצרכים:
- 1 ק"ג טחון
- 2 בצלים קצוצים
- 1 קופסא פטריות חתוכות בשימורים
- 3 שיני שום
- 4 כפות קמח
- 3 ביצים
- 2 גזר מגורד
- שמן לטיגון
תבלינים: כפית גדושה מלח. חצי כפית פלפל. כך אבקת מרק. כפית כורכום
אופן ההכנה:
- מטגנים את הבצל והשום עם שמן ומוסיפים פנימה את הבשר הטחון.
- לאחר טיגון של חמש דקות מוסיפים פנימה את הגזר והפטריות ומערבבים.
- מעבירים את התכולה לקערה ומוסיפים את יתר החומרים היבשים, הביצים והתבלינים ומערבבים לעיסה אחידה.
- מעבירים לתבנית חד פעמית ומפזרים מעל שומשום לקישוט.
- אופים בחום של 200 מעלות למשך כ 40 דקות עד להשחמה יפה והתייצבות.
בתיאבון!!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן
2 תגובות
הכנתי בלי פטריות. פשטידה נהדרת
מי אוכל פטריות משימורים? יש בארץ פטריות טריות.