מצרכים:
- 2 חצילים
- 2 פלפל ירוק חריף
- 4 עגבניות אדומות רכות
- שמן זית
- חצי לימון
- תבלינים: מלח, תבלין שום/ שום כתוש
אופן ההכנה:
- חותכים את החצילים לקוביות בינוניות ממליחים ומשרים מעט.
- בינתיים על מחבת רחבה מחממים שמן ומניחים פרוסות פלפלים חריפים.
- מוסיפים את העגבניות שלימות או חתוכות לקוביות.
- מוסיפים למחבת את קוביות החציל ומתבלים.
- מטגנים את כל הירקות יחד, עד שהחצילים משחימים מעט ומתרככים והעגבניות מנסות.
- מערבבים ומקררים.
- מעבירים לקופסא ומתבלים עם לימון ומלח לפי הטעם.
שבת שלום!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










