יום ראשון

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

08/09/2024

לאישה החרדית

|

ה׳ באלול ה׳תשפ״ד

|

|

08/09/2024

|

יום ראשון

נישנוש צ'יפס דק-דק בייתי הכי קריספי שיש | חגית אור

יש לו טעם ממכר ותוכלו תמיד להוסיף לו עוד תבלינים כדי להפוך אותו לפיקנטי או אפילו למתקתק... קבלו את חטיף הצ'יפס הבייתי שאתם חייבים לנסות!
| קרדיט: shutterstock

המצרכים:

3 תפוחי אדמה

מלח

שמן

מספר אפשרות נוספות לתיבול:

1. כפית פפריקה חריפה, מלח. 2. כף תבלין שום וכף דבש עם כפית שמן זית 3. תבלין טוסקנה עם מעט מלח

ההכנה:

מקלפים את תפוחי האדמה מכל הקליפה ואז עם הקולפן ממשיכים לקלף לרוחב תפוח האדמה עד לסיומו.

כעת נתבל אותו לפי הטעם שאוהבים נזלף שמן ונערבב בזהירות. נשטח את הצ'יפסים על תבנית תנור רחבה (שלא יעלו אחד על השני)

נכניס לתנור לאפיה של כחצי שעה בחום של 180 מעלות.

ממתינים מעט להתקררות ואוכלים עם כל מטבל שאוהבים, בהצלחה!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

שיחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

פוסטים אחרונים