המצרכים:
1 חציל ארוך
פירורי לחם
2 ביצים
מלח
שמן
אופן ההכנה:
נפרוס את החציל ונשרה אותו במלח. נייבש.
בצלחת אחת נשפוך פירורי לחם ובשניה ביצים.
נטבול כל פרוסת חציל בביצה ואז נעטוף היטב בפירורי הלחם. נניח את כל פרוסות החצילים המצופות בתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה. אפשר בנוסף לפזר עוד פירורי לחם מעל החצילים לאחר השלב הנוכחי.
נזלף שמן מעל הכל ונוודא בעזרת מברשת שהוא הגיע לכל הפרוסות. נכניס לתנור חם ונאפה כ-20 דקות בחום הגבוה ביותר. (או עד לקבלת שכבת קראסט מפירורי הלחם)