מצרכים:
1/2 ק"ג ארטישוק קפוא חתוך לקוביות
1 קופסא פטריות חתוכות
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
2 גבעולי כרפס קצוצים
מלח פלפל שחור עדיף גרוס
1/4 כוס שמן
1 כף מיץ לימון
1 שן שום כתוש
כף אבקת מרק
ההכנה:
בסיר בינוני עם 3-4 כוסות מים, מבשלים את כל הירקות עם אבקת מרק. לאחר מספר דקות מוסיפים את השמן, הלימון והשום. מרתיחים עד לריכוך וצימצום הנוזלים.
אפשר לאכול חם כתוספת, או קר כסלט.
בהנאה ושבת שלום!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן