יום שישי
|
05/12/2025

לאישה החרדית

|

|

|

05/12/2025

|

יום שישי

התוספת הכי מכובדת בשולחן: אורז רך עם עוף טחון בתיבול מעודן

תוספת אורז שיכולה להיות מנה בפני עצמה - בשילוב עוף טחון ובתבול עדין, מדהים להגשה לצד מנת בקר או עוף - רך, צהבהב ומוסיף טעם מיוחד לסעודה
| קרדיט: shutterstock

מצרכים:

  • 1 ק"ג עוף טחון
  • 2 בצלים טחונים היטב
  • 4-5 כוסות אורז לבן (לא מבושל)
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • אבקת מרק
  • תבלינים: כף מלח, כף כורכום, 2 כפות תבלין שווארמה, כף תבלין שום , כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • מערבבים את העוף הטחון עם הבצל הטחון, מוסיפים פנימה את האורז ומתבלים.
  • בסיר מרתיחים מים עם שמן, מלח, אבקת מרק ומעט תבלין שווארמה.
  • מכניסים את תערובת האורז לתוך המים הרותחים, מוודאים שהמים מכסים את כל התכולה (לא יותר מדיי).
  • מבשלים כחצי שעה על אש בינונית, עד האורז מתרכך ומתנפח והעוף הטחון מתבשל.
  • מקבלים אורז רך עם ניחוח וטעם של עוף מדהים, צהוב-בהיר ויפה להגשה!

בתיאבון!

 

 

מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ של "קול כבודה"

WhatsApp Icon

להצטרפות לניוזלטר של "קול כבודה"

Gmail Icon

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

עוד כתבות שעשויות לעניין אותך

פוסטים אחרונים

[the_ad_group id="5684"]