מצרכים:
- 200 גרם חמאה רכה / מחמאה
- 140 גרם סוכר
- 150 גרם סוכר חום
- 2 ביצים
- 480 גרם קמח
- חצי כפית סודה לשתיה
- 2 כפיות קינמון
- 1 כפית מלח
- 50 גרם שקדים מולבנים או גרוסים
- לקישוט: שקדים מולבנים, מלח גס
אופן ההכנה:
- מעבדים את הביצים עם הסוכר והחמאה.
- מוסיפים את היבשים וממשיכים לעבד, מוסיפים את השקדים וממשיכים עד לקבלת בצק רך.
- מדליקים תנור על 170 מעלות ובינתיים מעבירים את הבצק למקרר.
- מוציאים ומסדרים כדורים על תבנית תנור מרופדת, אם רוצים, מקשטים את העוגיות עם פרוסות שקדים ומעט מלח גס
- מעבירים לאפיה לא יותר מ-12 דקות בתנור החם.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? יש תוכן שאינו ראוי ? כתבי לנו בלחיצה כאן










